Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Pishinë Për Beba Dhe Fëmije

 • Pishinë për beba dhe fëmije.
 • Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.
 • Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.
 • Material i cilësis se lartë.

L 1,890

Compare

Përshkrim

 • Pishinë Intex për pëmije.
 • Kjo pishinë ka përmasat perfekte për ta vendosur në kopshtin e shtëpisë tuaj.
 • Pishina është e vogël në madhësi dhe peshë e lehtë.
 • Mund të paloset dhe të futet në një ëantë shpine për të marrë me vete.
 • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
 • Perfekte për dhuratë edhe tek miqtë tuaj.

Specifikat

 • Përmasat: 86cm x 86cm x 25cm
 • Kapaciteti deri në 57litra.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj