Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Komardare

Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.

Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.

L 4,990

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Pishinë për fëmijë

  • Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.
  • Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.
  • E bukur dhe e përshtatshme.

Specifikat:

  • Pishina është e vogël në madhësi dhe peshë e lehtë.
  • Mund të paloset dhe të futet në një ëantë shpine për të marrë me vete.
  • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
  • Perfekte për dhuratë edhe tek miqtë tuaj.
  • Material i cilësis se lartë.
  • Pëmasat2.6m x 1.75 x 56cm.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj