Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Pishinë për fëmijë

Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.

L 1,790

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Pishinë për fëmijë

  • Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.
  • Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.
  • E bukur dhe e përshtatshme.

Specifikat:

  • Pishina është e vogël në madhësi dhe peshë e lehtë.
  • Mund të paloset dhe të futet në një ëantë shpine për të marrë me vete.
  • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
  • Perfekte për dhuratë edhe tek miqtë tuaj.
  • Material i cilësis se lartë,
  • Kapaciteti deri në 57litra.
  • Përmasat:85 x 85 x 25cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj