Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Kulluese Enësh Me 2 Kate

  • Kulluese enesh me 2 kate.
  • Me hapesire për vendosjen e pjatave,gotave,luge,pirunj,thika.
  • Mbajtëse plastike që mban ujin gjatë kullimit dhe nuk lag ambjentin ku vendoset.

L 2,790

Compare

Përshkrim

  • Kulluese enesh me 2 kate.
  • Material mjaft cilesor inoksi që nuk ndryshken.

 

Specifikat

  • Materila: Inoks
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj