Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mikrofon Me Bluetooth Për Fëmijë

 • Mikrofon me bluetooth për femijë
 • Mikrofoni fantastik vjen për ju tashmë duke bër pasionin tuaj në realitet.
 • Niveli maksimal i presionit të zërit 115db.
 • Kapaciteti i baterisë: 1200Mah
 • Konsumi i ulët i energjisë.
 • Ideal për ta marrë kur udhëtoni.
 • Përmasat:ë 250mm x 70mm x 70mm x 65mm
 • Ideal për festa të ndryshme, rregjistrime

L 1,890

Compare

Përshkrim

 • Mikrofon me bluetooth për femijë
 • Mikrofoni fantastik vjen për ju tashmë duke bër pasionin tuaj në realitet.
 • Ideal për festa të ndryshme, rregjistrime etj…

Specifikat:

 • Niveli maksimal i presionit të zërit 115db.
 • Kapaciteti i baterisë: 1200Mah
 • Konsumi i ulët i energjisë.
 • Ideal për ta marrë kur udhëtoni.
 • Përmasat:ë 250mm x 70mm x 70mm x 65mm
 • Materiali: Plastik ABS dhe alumin.
 • Pesha: 250g
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj