Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Paisje pompimi elektrike për ujin

 • Paisje pompimi elektrike për ujin
 • Kjo paisje fantastike ju vjen në ndihmë tashmë.
 • Konsumoni ujin pa u shqetesuar se do të derdhet.

L 990

Compare

Përshkrim

Paisje pompimi elektrike për ujin

 • Kjo paisje fantastike ju vjen në ndihmë tashmë.
 • Konsumoni ujin pa u shqetesuar se do të derdhet.

Specifikat:

 • Pajisja elektrike e pompimit është e përshtatshme për ujë të pijshëm të pastër.
 • Ideal për udhëtime.
 • E ndërtuar në bateri të rimbushshme.
 • Mund të përdoret për 30-40 ditë.
 • Nuk ka nevojë të ngarkohet ëdo ditë me bateri.
 • Lehtë për tëu përdorur.
 • E paijsur me drritë LED.
 • Përputhshmëri e lartë.
 • Material i sigurt BPA shpërndarës pa ujë i pijshëm, ëelik inox, plastikë me densitet të lartë ABS, jo toksik dhe pa erë.
 • Përmasat: 14 x 8 cm.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj