Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Lodër Edukative Për Fëmijë

  • Një fillim i mirë për t’u mësuar fëmijëve numrat, format.
  • Lojëra të shkëlqyera për fëmijë të vegjël dhe lodër edukative, aktivitete mësimore për fëmijë.
  • Këto lodra druri kanë 10 elementë të njohjes së ngjyrave për edukimin vizual.
  • Do ta mbajë fëmijën tuaj të argëtuar me orë tëra.

L 1,490

Compare

Përshkrim

  • Kjo lodër edukative ka të mësuarin me numrat dhe format.
  • Plotësisht prej druri e sigurt për duar të vogla.
  • Lojëra të shkëlqyera për fëmijët e vegjël, aktivitetet e fëmijëve dhe aktivitetet parashkollore.
  • Një dhuratë e shkëlqyeshme për fëmijën tuaj.

 

Specifikat

  • 100% prej druri
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj