Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Prizë Inteligjente Me Wi-Fi Xiaomi

 • Prizë inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.
 • Priza mund të ndizet ose të fiket me anë të telefonit .
 • Në rast se keni harruar ndonjë pajisje të ndezur, atëherë ky produkt realizon fikjen e tij.

L 2,590

Compare

Përshkrim

 • Prizë inteligjente me Wi-Fi Xiaomi
 • Priza mund të ndizet ose të fiket me anë të telefonit .
 • Në rast se keni harruar ndonjë pajisje të ndezur, atëherë ky produkt realizon fikjen e tij.
 • Kontrollon rrjedhën e rrymës në pajisjet e zgjedhura dhe lejon përdorimin në distancë të pajisjeve me një aplikacion celular.

Specifikat

 • Fuqia :220V-240V
 • Permasat: 90 * 52 * 73 mm
 • Frekuenca: 2412 -2472 MHz
 • I përputhshëm me Android 4.4, iOS 9.0 ose më lart.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj