Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Smartwatch Për Fëmijë GM8

 • Smartwatch për fëmijë GM8
 • Ore inteligjente për fëmijë me GPS.
 • Vjen me një dizajn shumë kompakt për fëmijën tuaj dhe është tepër praktike për ta.

L 1,990

Compare

Përshkrim

 • Smartwatch për fëmijë me karte sim
 • Me kartë SIM
 • Tregon vendodhjen
 • Ruan numrat e kontaktit
 • Te paralajmeron kur bie bateria.
 • Mund te realizoni foto.
 • Shumë e lehtë në perdorim
 • Mund të vendosni edhe alarmin.

 

Specifikat

 • Me kartë SIM
 • Gps
 • Me Karikim
 • Kamer monitoruese
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj