Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Furcë Pastrimi Enësh Në Formë Palme

  • Furcë pastrimi enësh në formë palmë e lehtë për t’u përdorur dhe praktike.
  • Për pastrim, duhet të shtypni vetëm butonin e sipërm për të shkarkuar lëngun.
  • Kundër gërvishtjeve dhe i sigurt.

L 490

Compare

Përshkrim

  • Furcë pastrimi enësh në formë palme e lehtë për t’u përdorur dhe praktike.
  • Për pastrim, duhet të shtypni vetëm butonin e sipërm për të shkarkuar detergjentin.
  • Kundër gërvishtjeve dhe i sigurt.
  • Depozite i integruar për ruajtjen e detergjentit.

Specifikat

  • Madhësia: 9 x 10cm

 

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj