Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Peshore Elektronike Xiaomi

  • Peshore elektronike Xiaomi
  • Matje të sakta me G-sensor me saktësi të lartë .
  • Ruan të dhënat ne aplikacion , tregon progresin gjatë kohës që jeni në dietë apo në aktivitet fizik.

L 2,590

Compare

Përshkrim

  • Peshore elektronike Xiaomi
  • Matje të sakta me G-sensor me saktësi të lartë .
  • Ruan të dhënat ne aplikacion , tregon progresin gjatë kohës që jeni në dietë apo në aktivitet fizik.
  • E pajisur me funksion ideal të matjes së peshës, bazuar në lartësinë, moshën, BMI dhe të dhëna të tjera.

Specifikat

  • Madhësia: 280*280*22mm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj