Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Tas Dhe Termus Inoks Për Mbajtjen E Ushqimit

  • Tas dhe termus inoks për mbajtjen e ushqimit
  • Përbëhet nga tre tasa që ju mundëson të mbani tre lloje të ndryshme ushqimesh.
  • Materiali prej inoksi

L 1,790

Compare

Përshkrim

  • Tas dhe termus inoks për mbajtjen e ushqimit
  • Përbëhet nga tre tasa që ju mundëson të mbani tre lloje të ndryshme ushqimesh.
  • Materiali prej inoksi
  • Specifikat

  • Kapaciteti: 3 tasa * 3L
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj