Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Pastrues Parazitesh Për Kafshët Shtëpiake

  • Flea Doctor është një krehër pleshtash elektrikë që vret pleshtat pa dëmtuar kafshën tuaj.
  • Eshtë shumë më e lehtë sesa banjot kimike dhe trajtimet aktuale.
  • Por kjo paisje luan rol shumë të madh për të mbajtur pastër shtëpinë tuaj edhe për ta prekur kafshën sa herë ju të keni nevojë.
  • Produkti i mbledh të gjithë parazitët duke mos lejuar rënien e tyre në tokë.

L 890

Compare

Përshkrim

  • Krëhër elektronik për pastrimin e pleshtave.
  • Vret pleshtat pa përdorur pesticide ose kimikate.
  • E shkëlqyeshme për macet dhe qentë.
  • Aplikohet duke krehur qimet e kafshës.

Specifikat

  • Pastues parazitësh
  • Kërkon 2 bateri AA.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj