Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mbajtëse pjatash Me Dru Bamboo

  • Mbajtëse pjatash prej bamboo dhe plastike është shumë praktike.
  • Një dizanj i bukur dhe i vecantë.
  • Ofron hapsirë nëpër gota ose pjata.
  • Do të përshtatet në mënyrë të përkryer me dekorin tuaj.

L 690

Compare

Përshkrim

  • Mbajtëse pjatash prej bamboo dhe plastike është shumë praktike.
  • Një dizanj i bukur dhe i vecantë.
  • Ofron hapsirë nëpër gota ose pjata.
  • Do të përshtatet në mënyrë të përkryer me dekorin tuaj.

Specifikat

  • Shumë rezistente ndaj lagështisë.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj