Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Massage Gun

  • Efektive për ngurtësinë e muskujve dhe dhimbjen e tyre, duke rritur qarkullimin e gjakut.
  • Për atletët, mund të përshpejtojë rikuperimin pas stërvitjes dhe dëmtimit të stërvitjes.
  • Ky masazhues është i pajisur me katër koka masazhesh në forma të ndryshme për të ndihmuar përdoruesin të qetësojë pjesë të ndryshme të trupit.

L 2,290

Compare

Përshkrim

  • Efektive për ngurtësinë e muskujve dhe dhimbjen e tyre, duke rritur qarkullimin e gjakut.
  • Për atletët, mund të përshpejtojë rikuperimin pas stërvitjes dhe dëmtimit të stërvitjes.
  • Ky masazhues është i pajisur me katër koka masazhesh në forma të ndryshme për të ndihmuar përdoruesin të qetësojë pjesë të ndryshme të trupit.

Specifikat

  • Koka e masazhit mund të rrotullohet 1800 herë.
  • I pajisur me bateri litiumi me cilësi të lartë 2500mAh.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj