Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mbajtëse Për Gotat Plastike

 • Mbajtëse për gotat plastike të cilat përdoren për konsumin e ujit, kafesë apo lëngjeve të ndryshme.
 • Mbajtëse për gotat plastike të përdorimit të përditshëm.
 • Ajo mund te arrije te mbaje deri ne 50 apo 60 gota plastike apo letre.
 • Instalohet shumë thjeshtë.
 • Me material plastik dhe transparent.
 • E përdorshme kudo.

L 1,490

Compare

Përshkrim

 • Mbajtëse për gotat plastike.
 • E papërshkrueshme nga uji edhe pluhuri.
 • Vendosja dhe heqja e gotave në të bëhet shumë thjeshtë.
 • E përbërë me një kapak për të izoluar gotat që gjenden në brëndësi.

Specifikat

 • Material: plastike
 • Përmasat: 24 cm x 18 cm x 9 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj