Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Kov për larje

  • Kov për larje
  • Ruani shkëlqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e larë rregullishtë me këtë shtupë.
  • Nëpërmjet kësaj shtupe mbrojtëse ruhet parketië dhe pllakat nga dëmtimet.

L 1,790

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Kov për larje

  • Ruani shkëlqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e larë rregullishtë me këtë shtupë.
  • Nëpërmjet kësaj shtupe mbrojtëse ruhet parketië dhe pllakat nga dëmtimet.

Specifikat:

  • Me kokë të posacme për tu përshatur me cdo lëvizje.
  • Koka ka leckat që ndrrohen.
  • Me hapsira të posacme për derdhjen e ujit.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj