Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Organizues për tharse

  • Organizues për tharse
  • Në formë U, i përshtatshëm për një larmi tharëse flokësh.
  • Parandalon rënien e tharëseve të flokëve.

L 1,090

Compare

Përshkrim

Organizues për tharse

  • Në formë U, i përshtatshëm për një larmi tharëse flokësh.
  • Parandalon rënien e tharëseve të flokëve.

Specifikat:

  • Metodat e ndryshme të vendosjes, të përshtatshme për një shumëllojshmëri të tharëseve të flokëve, vendosjen unike.
  • Një shkop dhe një i varur është aq i thjeshtë sa nuk do të dëmtojë murin, të lehtë për tëu hequr dhe i thjeshtë për tëu instaluar.
  • Materiali: Plastik ABS mat.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj