Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Raft Kuzhine Me 5 Kosha Metalike

  • Raft kuzhine me 5 kosha metalike e përsosur për fruta, perime, një zgjedhje e shkëlqyer për ju!
  • Me kosha të lëvizshme ku mund të ndahen sipas deshirës.
  • E paisur me rrota ku mund të zhvendoset me lehësi.

L 3,490

Compare

Përshkrim

  • Raft kuzhine me 5 kosha metalike e përsosur për fruta, perime, një zgjedhje e shkëlqyer për ju!
  • Me kosha të lëvizshme ku mund të ndahen sipas deshirës.
  • E paisur me rrota ku mund të zhvendoset me lehësi.
  • I fortë dhe i qëndrueshëm.
  • Montohet lehtë.

Specifikat

  • Material : Metalik
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj