Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Zorrë për vaditje

Zorra magjike me aftesi per te ndryshuar deri ne 3 fish gjatesine e saj pasi kalon uji në të.

Ideale për shtëpitë dhe kopshtet.

L 990

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Zorr për vaditje

  • Zorra magjike me aftesi per te ndryshuar deri ne 3 fish gjatesine e saj pasi kalon uji në të.
  • Ideale për shtëpitë dhe kopshtet

Specifikat:

  • Gjatësia në hapje 15 metra.
  • Mund ta përdorni për cdo funksion si ujitje,sperkatje,larje etj.
  • Pistoletë me 8 funksione per shperndarjen e ujit.
  • Mjaft praktike,nuk përthyhet dhe mjaft e lehtë për tu transportuar nëse nuk ka ujë.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj