Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Derkuc Që Bën Flluska

 • Derkuc që bën flluska
 • në formën e derkucit për bërjen flluskave
 • Funksionet kryesore ka muzikë, drit LED dhe bërjen e flluskave.
 • Mund të përdoret nga mosha +6 vjec
 • Me hapsirë specifike për vëndin e shishes së ujit për flluskat.
 • Me baterië AA
 • Përmasat: 13.5 x 9 x 7 cm

L 1,090

Compare

Përshkrim

 • Derkuc që bën flluska
 • Fantastike për fëmijët.
 • Dhurata ideale për të argëtuar fëmijët tuaj

Specifikat:

 • Funksionet kryesore ka muzikë, drit LED dhe bërjen e flluskave.
 • Mund të përdoret nga mosha +6 vjec
 • Me hapsirë specifike për vëndin e shishes së ujit për flluskat.
 • Me baterië AA
 • Butoni Automatik pë bërjen e flluskave.
 • Materiali: Plastik
 • Përmasat: 13.5 x 9 x 7 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj