Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Kuti Për Sistemim Lodrash

  • Kuti për sistemim lodrash
  • apo rrrobave me kapak.
  • Ju ndihmon të organizoni dhe ruani lodra që përndryshe do të ishin në të gjithë shtëpinë.
  • Me ngjyra të ndritshme është elegant dhe mund të përdoret në ëerdhe ose në ëdo dhomë tjetër në shtëpi.
  • Ka doreza të qepura anash, duke e bërë të lehtë tërheqjen e koshave.

L 990

Compare

Përshkrim

  • Kuti me kapak për organizim lodrash dhe rrobash.
  • Bërë nga materiali i qëndrueshëm.
  • Kjo kuti është e mbyllur me kapak.
  • Bërë prej pëlhure dhe një kapak flip-flop.

Specifikat

  • Përmasat: 38 x 25 x 25 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj