Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Kosh Portativ Për Femije

  • Kosh portativ për të luajtur fëmijet me 10 topa shumëngjyresh dhuratë.
  • Ju mund të vendosni lodra në kosh, në mënyrë që foshnja të luajë në të, dhe të parandaloni zvarritjen e foshnjës kudo.
  • Montohet shumë lehtë.

L 4,990

Compare

Përshkrim

  • Kosh praktik dhe i bukur për tu argetuar fëmijët me 20 topa shumëngjyrësh.
  • Sigurojini fëmijës një kosh kaq praktik dhe te sigurt për të luajtur.
  • Ju mund të vendosni lodra në kosh, në mënyrë që foshnja të luajë në të, dhe të parandaloni zvarritjen e foshnjës kudo.
  • Montohet shumë lehtë.

 

  • Specifikat
  • Përmasat: 125 x 110 x66 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj