Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Tharësja E Flokëve Xiaomi 1600W

 • Tharësja e flokëve Xiaomi 1600W
 • Pajisur me teknologjinë e cila analizon temperaturen duke mos dëmtuar skalpin dhe floket.
 • Gjate tharjes së flokut kujdeset që floku të mos thahet dhe të humbasi shkëlqimin.
 • Ka 2 shpejtësi, fuqi prej 1600 W, një hundë rrotulluese magnetike dhe një kabllo furnizimi 1.7 m.

L 4,990

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Tharësja e flokëve Xiaomi 1600W
 • Pajisur me teknologjinë e cila analizon temperaturen duke mos dëmtuar skalpin dhe floket.
 • Gjate tharjes së flokut kujdeset që floku të mos thahet dhe të humbasi shkëlqimin.
 • Nivel zhurme minimal.
 • Redukton në mënyrë efektive skajet e ndara.
 • Doreza mund të paloset, e vogël dhe e lëvizshme.

Specifikat

 • Kabllo furnizimi 1.7 m.
 • Tensioni: 210-240V
 • Fuqia: 1600W
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj