Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Kamer Shtëpie Xiaomi 2K

 • Kamer shtëpie xiaomi 2K
 • Një nga kamerat më spektakolare brenda rrezes së tij.
 • Ndjehuni më të sigurt në shtëpi me këtë kamer Xiaomi Mi 360ë Pro 2K.
 • Siguron cilësinë më të mirë të imazhit dhe shfaq një lidhje të jashtëzakonshme.
 • Me një cilësi të këndit të shikimit 360ë dhe me vizion natën infra të kuqe

L 5,990

Compare

Përshkrim

 • Kamer sigurie shtëpie.
 • Rezolucioni i videos 2K – WiFi me bandë të dyfishtë – Bluetooth.
 • Kamera e saj është krijuar për t’ju siguruar një cilësi të mirë të imazhit.
 • Me një cilësi të këndit të shikimit 360 dhe me vizion natën infra të kuqe

 

Specifikat

 • Marka: Xiaomi
 • Hyrja e energjisë: 5 V = 2 A
 • Vendi i kartës SD (deri në 32 GB)
 • Përmasat: 12,2 x 7,8 x 7,8 cm
 • Këndi i shikimit: 360
 • Kabëll Mbushës USB
 • Ngjyra: e bardhë
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj