Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Tabaka Multifunksionale

 • Tabaka multifunksionale
 • Me rrotullim deri në 360gradë.
 • E shkëlqyer për cdo hapsirë të shtëpisë.
 • Përdorimi shumëfunksional si: organizimi i kozmetikës, erëzave, pastruesve
 • Material Plastik PS dhe TPR, i cili është gjithashtu material miqësor ndaj mjedisin.
 • Përmasat: 30 x 10 cm

L 990

Compare

Përshkrim

 • Tabaka multifunksionale
 • Organizoni erezat, vajrat ose pijet
 • Tabaka multifunksionale ideale për shtëpitë.

Specifikat:

 • Me rrotullim deri në 360 gradë.
 • E shkëlqyer për cdo hapsirë të shtëpisë.
 • Ndihmon të kurseni shumë hapësirë.
 • Përdorimi shumëfunksional si: organizimi i kozmetikës, erëzave, pastruesve
 • Material Plastik PS dhe TPR, i cili është gjithashtu material miqësor ndaj mjedisin.
 • Përmasat: 30 x 10 cm

 

 

 

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj