Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mikrofon JOYROOM 2n1

 • Mikrofon JOYROOM 2n1
 • Universal, lidhet me cdo smartphone.
 • Mjafton ta karikoni 20 min para përdorimit.
 • Bluetooth dhe mbajtese celulari
 • Koka e mikrofonit ka tre butona për miksimin e zerit
 • 2600Mah për deri në 8 orë këndim.

L 2,990

Compare

Përshkrim

 • Mikrofon JOYROOM 2n1
 • Mikrofoni fantastik per karaoke live vjen për ju tashmë duke bër pasionin tuaj në realitet.
 • Dizajn i personalizuar i zërit për të krijuar një përvojë më të thellë të basit dhe dëgjimit.

Specifikat:

 • Universal, lidhet me cdo smartphone.
 • Mjafton ta karikoni 20 min para përdorimit.
 • Produkt me cilësi të lartë nga JOYROOM Brand.
 • Baterinë 2600Mah për deri në 8 orë këndim.
 • Ky nuk është një mikrofon i përgjithshëm mund të këndoni dhe regjistroni në cdo vend dhe në cdo kohë.
 • Kjo është e lehtë për t’u kryer ,mjafton të vendosni smartphonin tuaj në hapsirën e përshtatshme që ofron mikrofoni.
 • Përmasat: 15 x 8 x 5 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj