Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Robot Për Foto

 • Robot për foto
 • Lini që telefoni juaj t’ju ndjekë, të marrë selfie dhe të mos kërkoni më ndihmë.
 • Ndjekjes Smart i integruar, funksioni i xhirimit në shënjestër në kohë reale, ndjek zhvendosjen e objekteve dhe automatikisht kap fotografi dhe video.
 • Rrotullim: 360 gradë
 • Vendoset edhe në makinë.
 • Përmasat: 19 x 9.5 x 9.5 cm

L 2,990

Compare

Përshkrim

 • Robot për foto
 • Kjo paisje do t’ju ndihmojë të zgjidhni problemin tuaj.
 • Lini që telefoni juaj t’ju ndjekë, të marrë selfie dhe të mos kërkoni më ndihmë.

 

Specifikat:

 • Ndjekjes Smart i integruar, funksioni i xhirimit në shënjestër në kohë reale, ndjek zhvendosjen e objekteve dhe automatikisht kap fotografi dhe video interesante.
 • Rrotullim: 360 gradë
 • I lehtë në përdorim.
 • Vendoset edhe në makinë.
 • Përmasat: 19 x 9.5 x 9.5 cm,

 

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj