Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Enë Gatimi Zepter ZP-2203

 • Enë gatimi Zepter është set profesional i domosdoshëm për cdo kuzhinë.
 • Gatuani ushqime të shumëllojshme për një familje mesatare.
 • Mund të përdoren në ëdo lloj sobe.
 • Sipërfaqe jo ngjitëse.

L 6,490

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Enë gatimi Zepter ZP-2203
 • Fund celiku inox me 5 shtresa me qëndër alumini për shpërndarje më të shpejtë dhe të barabartë të nxehtësisë.
 • Tenxhere e plotë prej celiku inox lejon pastrimin e lehtë të përdorimit të thjeshtë

 

Specifikat

 • Marka: Zepter
 • 1 tenxhere prej celiku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 16 x 9,5 cm, kapaciteti: 1,9 litra
 • 1 tenxhere prej celiku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 18 x 10,5 cm, kapaciteti: 2,5 litra
 • 1 tenxhere celik + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 20 x 11,5 cm, kapaciteti: 3,4 litra
 • 1 tenxhere prej celiku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 24 x 13,5 cm, kapaciteti: 5,8 litra
 • 1 kuti prej celiku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 16 x 9,5 cm, kapaciteti: 1,9 litra
 • 1 tigan celik + 1 kapak qelqi: madhësia: 24 x 6,5 cm
 • Material: celik inoks
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj