Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Vidator Elektrik Xiaomi Mi

 • Vidator elektrik Xiaomi Mi.
 • E përshtatshme si për përdorim profesional ashtu edhe për shtëpi.
 • E karikueshme.
 • Fuqia :3.6V
 • Karikim Usb
 • Shpejtësia: 200r/min
 • Koha e karikimit: 60 min

L 4,990

Compare

Përshkrim

 • Vidator elektrik Xiaomi Mi
 • E përshtatshme si për përdorim profesional ashtu edhe për shtëpi.
 • E thjeshtë në përdrim dhe është e karikueshme.

Specifikat

 • Fuqia :3.6V
 • Karikim Usb
 • Shpejtësia: 200r/min
 • Koha e karikimit: 60 min
 • Modaliteti i vidës: C6.3X25mm
 • Madhësia e kacavidës: 124X130.5X42mm
 • Pesha: 350g (përafërsisht)
 • Shufra e zgjatjes: 60 mm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj