Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Matës Lagështie Dhe Temperature Xiaomi

  • Matës lagështie dhe temperature xiaomi
  • Ka një ekran LED që mat temperaturën dhe lagështinë e brendshme
  • Ne momentin qe shtypni butonin Memory, pajisja per lexuesin e lageshtise do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperaturës dhe lageshtisë që është regjistruar.

L 1,490

Compare

Përshkrim

  • Matës lagështie dhe temperature xiaomi
  • Ka një ekran LED që mat temperaturën dhe lagështinë e brendshme
  • Ne momentin qe shtypni butonin Memory, pajisja per lexuesin e lageshtise do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperaturës dhe lageshtisë që është regjistruar.
  • Eshtë një paisje ideale për tu përdorur në shkollë, serë, garazh, depo, dhomë për fëmijë, kopësht etj.
  • Specifikat

  • Madhësia: 43x43x 12.5mm
  • Tensioni: DC2.5V- -3V
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj