Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mini Frigorifer Për Makinë

 • Mini frigorifer për makinë
 • Frigorifer kaq praktik dhe të nevojshëm na duhet të gjithëve për udhëtimet gjatë verës.
 • Këtë Mini Frigorifer mund ta merrni për kamping, udhëtim ose ta mbani dhe në shtëpi.
 • Ka një kapacitet prej 35L dhe mund ta merrni kudo me vete në ëdo udhëtim që shkoni dhe të ruani temperaturën optimale të ushqimeve dhe pijeve.
 • Praktik dhe shumë i nevojshëm në këtë stinë.

L 18,990

Compare

Përshkrim

 • Frigorifer Mini elektrik 35L për makinë.
 • Kursen energjinë dhe nuk shkakton zhurmë.
 • Përmban edhe fishen për nderlidhjen.
 • Mban ushqimet e ftohta.
 • Ekran LED.

 

Specifikat

 • Kapacitet i madh 35L
 • Materiali i kabinetit: PP
 • Fuqia e vlerësuar: 70W
 • Hyrja e energjisë: 12/24/240 V
 • Shkalla e Ftohjes: 0  (më e ulta)
 • Shkalla e Ngrohjes: 0 ~ 65  (më e larta)
 • Madhësia: 56 cm x 42cm x 32 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj