Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Lodër Për Vajza

  • Loder per vajza transofruese.
  • Eshte ne forme cante dhe brenda saj gjithashtu jan vendosur sende te ndryshem per vajza.
  • Loje argetuse dhe zbavitse per femije.
  • Materiali plasike
  • Permasat 44cm 70cm 24cm.

L 2,990

Compare

Përshkrim

  • Loder per vajza transofruese.
  • Eshte ne forme cante dhe brenda saj gjithashtu jan vendosur sende te ndryshem per vajza.
  • Loje argetuse dhe zbavitse per femije.
  • Materiali plasike
  • Permasat 44cm 70cm 24cm.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj