Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Sistemues Metalik Anash Frigoriferit

  • Për një kuzhinë sa më të rregullt, ne ju rekomandojmë mbajtësen më të re metalike.
  • Organizoni erëzat tuaja të kuzhinës,letrën e duarve dhe mjetet e kuzhinës.
  • Ky sistemus është posacërisht për vendosjen e paisjeve të kuzhinës.
  • Eshtë mjaft e lehtë për tu montuar.

L 1,490

Compare

Përshkrim

  • Mbajtëse multifunksionale ku mund të vendosët në kuzhinën tuaj.
  • Do sistemoni në mënyrë të rregullt dhe ju lehtëson punën në maksimum.

Specifikat

  • Material metalik
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj