Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Raft Celiku Këndor Për Tualet

  • Raft celiku këndor për tualet
  • Kthejeni cdo cep në një hapsirë të dobishme me këndoren e tualetit.
  • Celik inoks, kundra ndryshkut dhe rezistent.
  • Rafti është vetë-kullus dhe i lehtë për tu pastruar.

 

L 890

Compare

Përshkrim

  • Raft celiku këndor për tualet.
  • Mund të përdoret për të ruajtur sendet tuaja të vogla në një mënyrë të organizuar.
  • Vendoset pa shënja,me ngjiteasa te forte por nuk demton muret dhe sipërfaqeve të tjera.

 

Specifikat

  • Materiali: Celik inoks.
  • Material kundra ndryshkut.
  • Shume e lehtë në montin, pa vida.Me ngjtitje
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj