Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mikser Brumatrice 3n1 DSP

 • Mikser Brumatrice 3n1 DSP
 • Tas miksimi prej celiku inox 5L me 3 koka lëvizëse të ndryshme .
 • 1 kokë për brumë të fortë, 1 rrahje dhe 1 për krem.
 • Ju ndihmon të krijoni me lehtësi brumera te ndryshem ose ëmbëlsira.
 • Ka një tension të fuqishëm 1200W.

L 11,990

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Mikser Brumatrice 3n1 DSP
 • Ju ndihmon të krijoni me lehtësi brumera te ndryshem ose ëmbëlsira.
 • Ky mikser bën që gatimet e ëmbëlsirave të jen kaq të shijshme.

Specifikat:

 • Mikser DSP KM 3007 Stand ka një tas miksimi prej ëeliku inox 5L me 3 koka lëvizëse të ndryshme në varësi të asaj që është duke u përzier.
 • 1 kokë për brumë të fortë, 1 rrahje dhe 1 për krem.
 • Gjithashtu ka mbulesën për enën në mënyrë që përbërësit të mos derdhen.
 • Ka një tension të fuqishëm 1200W.
 • Motor 220-240V i cili e bën atë të aftë për të trajtuar të gjitha nevojat tuaja për përzierjen e kuzhinës.

 

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj