Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Set Kuzhine Me Tasa Mates

 • Set kuzhine me tasa mates
 • Një komplet i dobishëm kuzhine për gatim.
 • Të gjitha taset e përzierjes dhe gotat matëse mund të vendosen së bashku.
 • Kurseni hapësirë në kuzhinën tuaj.

L 1,290

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Set Kuzhine Me Tasa Mates.
 • Seeti permban 10 copë.
 • Tase – Kullonjese – Site – Tase – Kupe Mates 6 cop
 • Kupa matëse 60ml: lartësia 3.2cm / diametri 5cm
 • Kupa matëse 85ml: lartësia 3.5cm / diametri 6.5cm
 • Kupa matëse 125ml: lartësia 4cm / diametri 7,5cm
 • Kupë matëse 250ml: lartësia 5.6cm / diametri 8.5cm
 • Tas për përzierje 500ml: lartësia 7.5cm / diametri 15cm
 • Sitë 1.65L: lartësia 8cm / diametri 18.5cm
 • Tas filtri 3L: lartësia 12cm / diametri 22cm
 • Tas për përzierje 4.5L: lartësia 13cm / diametri 25.5cm
 • Produkt me cilësi të lartë

Specifikat

 • Materiali: Plastikë
 • Ngjyra: Ngjyra te ndryshme
 • Materiali: PP
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj