Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Solucion për gërvishtjet e makinave

  • Solucion për gërvishtjet e makinave
  • Scratch-dini bën që gërvishtjet të zhduken në sekonda.
  • E shkëlqyeshme për vetura, motoëikleta.

L 990

Compare

Përshkrim

Solucion për gërvishtjet e makinave

  • Scratch-dini bën që gërvishtjet të zhduken në sekonda.
  • E shkëlqyeshme për vetura, motoëikleta.

Specifikat:

  • Lehtë për tëu përdorur thjesht, fërkojeni lehtë.
  • Largon butësisht dhe në mënyrë efektive gërvishtjet.
  • Përdoret për cdo lloj automjeti.

 

 

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj