Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Shikuar së fundi

Kuti Ilaçesh

    • Kuti ilacesh.
  • Kuti mjaft praktike dhe e pershtatshme per mbajtjen e tyre.

L 1,990

Compare

Përshkrim

  • Kuti ilacesh
  • Kuti eshte posacerisht per vendosejn eë ilaceve.
  • Mund ta marresh kudo me vete.
  • Eshte shum e domosdoshme ne shtepi apo makine.
  • Kutia gjithashtu hapet per te vendosur medikamentet ne vendete caktura.
  • Permasta 17.3cmë ,30cmë gjatsi 16.5cm.
  • Material plasik.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj