Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Tub Nën Lavaman

  • Tub nën lavaman vendoset poshtë lavamanit
  • I përshtatshëm për hotele, apartamente, shtëpi
  • Mund të shkarkojë rrjedhje të madhe të ujit dhe mbajtur larg aromat
  • Instalimi i lehtë dhe shumë praktik.
  • Mund të përkulet sipas situatës aktuale të instalimit.

L 790

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

  • Tub nën lavaman.
  • Dizajni me diametër të madh, mund të shkarkojë rrjedhje të madhe të ujit dhe mbajtur larg aromat.
  • Instalimi i lehtë dhe shumë praktik.
  • Mund të përkulet

Specifikat

  • Material elastik
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj