Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Set Tiganësh Të Kuq

  • Set me 3 tigan dhe 2 kapake gatimi me diameter 20 ,24, 28.
  • Bërja e vakteve të shëndetshem, të shijshëm fillon me enet e duhura.
  • Enë gatimi elegant dhe efikase të veshura me gurë qeramike.

L 2,990

Compare

Përshkrim

  • Set me 3 tigane dhe 2 kapake gatimi me diameter 20 ,24, 28.
  • Enë gatimi elegante dhe efikase të veshura me gurë qeramike.
  • Teknologji induksioni e përputhshme si me sobë ashtu edhe me gaz.
  • Pjesa e jashtme e aluminit rezistente ndaj nxehtësisë.

Specifikat

  • Materiali: Qeramikë me bazë alumini.
  • Diametri: 20 ,24, 28.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj