Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Fascial Gun

 • Fascial gun
 • Ky masazhues përdoret për të lehtësuar ngurtësinë dhe dhimbjen e muskujve, për të nxitur qarkullimin e gjakut dhe të limfave
 • Koka e masazhit mund të rrotullohet 1800 herë.
 • I pajisur me bateri litiumi me cilësi të lartë 2500mAh.
 • Vazhdon të punojë rreth 4 deri në 6 orë pas rimbushjes me karikim.

L 2,490

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Fascial Gun
 • Ulni në mënyrë efektive ngurtësinë e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen për ju.
 • Për përdorim personal, është një armë e terapisë fizike, e cila mund të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm.

Specifikat:

 • Ky masazhues përdoret për të lehtësuar ngurtësinë dhe dhimbjen e muskujve, për të promovuar qarkullimin e gjakut dhe të limfave.
 • Për atletët, mund të përshpejtojë rikuperimin pas stërvitjes dhe dëmtimit të stërvitjes.
 • Ky masazhues është i pajisur me katër koka masazhesh në forma të ndryshme për të ndihmuar përdoruesin të qetësojë pjesë të ndryshme të trupit.
 • Koka e masazhit mund të rrotullohet 1800 herë.
 • I pajisur me bateri litiumi me cilësi të lartë 2500mAh.
 • Vazhdon të punojë rreth 4 deri në 6 orë pas rimbushjes me karikim.
 • Ka një tregues LED të baterisë, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për ndërprerjet e karikimit.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj