Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Furçe Për Lyerje

 • Furçe për lyerje
 • Ky set fantatstik do tju ndihmojë të lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e askujt.
 • Falë pjesëve të përfshira ju mund të lyeni qoshe të ndërlikuar, ose rreth prizave të ëelsave dhe kornizave të dyerve.
 • Furca Roller Paint është kaq e thjeshtë dhe e lehtë për tu përdorur madje edhe fëmijët tuaj mund të ndihmojnë për t’i dhënë një punë profesionale bojës pothuajse cdo sipërfaqe.

L 1,390

Compare

Përshkrim

 • Furçe për lyerje
 • Ky set fantatstik do tju ndihmojë të lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e askujt.

Specifikat:

 • Falë pjesëve të përfshira ju mund të lyeni qoshe të ndërlikuar, ose rreth prizave të ëelsave dhe kornizave të dyerve.
 • Furca Roller Paint është kaq e thjeshtë dhe e lehtë për tu përdorur madje edhe fëmijët tuaj mund të ndihmojnë për t’i dhënë një punë profesionale bojës pothuajse cdo sipërfaqe.
 • Përdorni ambiente të brendshme dhe të jashtme.
 • Pa kohë përgatitjeje.
 • Mjafton të hidhni bojën në vëndin e përshtatshëm.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj