Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Raft Këpucësh Me 4 Kate

  • Raft këpucësh me 4 kate.
  • Për një organizim sa më të mirë vjen rafti me 4 kate për këpucët.
  • Lehtësisht i montueshëm dhe vendoset në cdo hapsirë.
  • Materiali: Tuba metalik dhe lidhës plastik

L 990

Compare

Përshkrim

  • Raft këpucësh me 4 kate.
  • Për një organizim sa më të mirë vjen rafti me 4 kate për këpucët.
  • Lehtësisht i montueshëm dhe vendoset në cdo hapsirë.
  • Materiali: Tuba metalik dhe lidhës plastik

Specifikat

  • Ngjyra: Blu , Rozë, Lejla, Jeshile
  • Përmasat: 60 X 30 X 80 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj