Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Raft I Vogel Magazinimi Për Frigorifer

 • Kuti magazinimi e ruajtjes së vezëve dhe perimeve në frigorifer.
 • Me sirtarit shumë funksional dhe në pjesën e sipërme mund të vendosi shishe apo erëza.
 • Shumë funksione: vezët, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund të ruhen vecmas dhe të mbahen të freskëta në frigorifer.
 • I qëndrueshëm, jo toksik dhe miqësor me mjedisin.

L 1,290

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Raft i vogel magazinimi për ruajtjen e vezëve dhe perimeve në frigorifer.
 • Me sirtarit shumë funksional dhe në pjesën e sipërme mund të vendosi shishe apo erëza.
 • Shumë funksione: vezët, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund të ruhen veëmas dhe të mbahen të freskëta në frigorifer.
 • I qëndrueshëm, jo toksik dhe miqësor me mjedisin.
 • Kutia e ruajtjes së ushqimit është bërë nga material PP.

  Spesifikat

 • Kapaciteti: 30 kokrra vezë.
 • Material plastik.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj