Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Kokë Dushi Me Gurë Filtrimi

  • Kokë dushi me gurë filtrimi
  • Me 3 lloje gurëzash që ju mundëson një ujë të pastër kur laheni.
  • Ndihmon në filtrimin e papastërtisë, klorit dhe baktereve që ka uji.

L 1,190

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

  • Kokë dushi me gurë filtrimi
  • Me 3 lloje gurëzash që ju mundëson një ujë të pastër kur laheni.
  • Ndihmon në filtrimin e papastërtisë, klorit dhe baktereve që ka uji.

 

 

  • Specifikat:
  • I rekomandueshëm për fëmijë dhe për personat që kanë probleme me lekurën.
  • Kjo kokë dushi kursen uje 30% me pak se kokat e zakonshme.
  • Rrit presionin e ujit 100% me shumë se ëdo kokë tjetër.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj