Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Filtër Uji

 • Filtër uji për shëndetin e të gjithë familjes.
 • Filtron ujin në cilësinë më të lartë.
 • Koka universale bën që të pështatet me cdo cezëm.
 • Filtri mund të zëvendësohet dhe përdoret vazhdimisht
 • Materiali metalik, i qëndrueshëm.
 • Përmasat: 150mm x 115mm x 65mm

L 1,090

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Filtër uji për shëndetin e të gjithë familjes.
 • Filtron ujin në cilësinë më të lartë.

Specifikat:

 • Koka universale bën që të pështatet me cdo cezëm.
 • Përdorimi mund të bëhet në kuzhinë tualete ku do që ju nevojitet.
 • Filtri mund të zëvendësohet dhe përdoret vazhdimisht
 • Materiali metalik, i qëndrueshëm.
 • Përmasat: 150mm x 115mm x 65mm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj