Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Xhezve Elektrike DSP

 • Një bërës i shkëlqyer i kafes tuaj të përditshme.
 • Ka një kapacitet prej 700 ml, ideale për 6 persona.
 • Ky produkt është i përbërë prej materialit të xhamit, që do të thotë  është përcjellës shumë i mirë i nxehtësisë.
 • Shumë i lehtë për tu pastruar.

L 1,990

Compare

Përshkrim

 • Xhezve Elektrike DSP
 • Bërësi i kafesë ka një fuqi 600W.
 • Ka një kapacitet 700ml në gotë.
 • Bërës kafeje për 6 persona.
 • Materiali përbëhet nga alumini.
 • E thjeshtë për tu përdorur dhe për tu pastruar.
 • Shumë rezistene dhe cilësore.

Specifikat

 • Fuqia: 600W
 • Kapaciteti: 700 ml
 • Elementi i fshehur i ngrohjes prej inox
 • Treguesi i dritës së kuqe
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj