Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mini Freskuese për makin

Tashmë skeni pse shqetësoheni për tempraturat e larta.

Ky produkut i vogël por i mrekullueshëm.

Zgjedhja ideale për makinën tuaj.

L 1,790

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Mini Freskuese për makin

  • Tashmë skeni pse shqetësoheni për tempraturat e larta.
  • Ky produkut i vogël por i mrekullueshëm.
  • Zgjedhja ideale për makinën tuaj.
  • Dizajni unik.

Specifikat:

  • E vogël dhe praktike.
  • Rrotullim deri ne 360gradë.
  • Mund ta merrni dhe në kamion, tendë, furgon, kampe, gjueti ose peshkim etj.

 

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj