Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Drita LED Me Energji Diellore

 • Drita LED Me Energji Diellore
 • Funksionon me energji diellore dhe nuk ka nevojë për tela dhe pa bateri
 • Mund të fiken manualisht duke klikuar butonin e ndërprerësit që ndodhet në pjesën e poshtme të produktit.
 • Shumë të përshtatshme për kopsht, vendkalime, shkallë, kangjella
 • Llambat LED ruajnë energji gjatë ditës për të lejuar më shumë se 10 orë energji ndriëimi natën.

L 1,490

Compare

Përshkrim

 • Drita Led me energji djellore një pajisje dekori.
 • Dritat mund të fiken manualisht duke klikuar butonin e ndërprerësit që ndodhet në pjesën e poshtme të produktit.
 • Shumë të përshtatshme për kopsht, vendkalime, shkallë, kangjella
 • Llambat LED ruajnë energji gjatë ditës për të lejuar më shumë se 10 orë energji ndricimi natën.
 • Funksionon me energji diellore dhe nuk ka nevojë për tela dhe pa bateri!

Specifikat

 • Fuqia e Panelit Diellor: 0.5 W
 • montuar në tokë
 • Rezistent ndaj ujit
 • Përmban: 4 copë
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj